T├╝ketici Haklar─▒ ┼×ikayet Dilek├že ├ľrne─či

Kapakapak Kampanya

T├╝ketici Haklar─▒ ┼×ikayet Dilek├že ├ľrne─či

T.C.

ÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽÔÇŽ. KAYMAKAMLI─×IÔÇÖNA

(T├╝ketici Sorunlar─▒ Hakem Heyeti Ba┼čkanl─▒─č─▒ÔÇÖna)

T.C.Kimlik No                        :

┼×ikayet Eden┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á :

Adresi                                     :

Tel/Faks/E-posta                 :

┼×ikayet Edilen┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á :

Adresi                                     :

┼×ikayet Tarihi┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á :

┼×ikayetin Parasal De─čeri┬á┬á┬á :

┼×ikayet Konusu┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á :

İzahat                                     :

 

 

 

 

Hukuki Sebepler┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á ┬á┬á┬á┬á: ┬á4822 ile de─či┼čik, 4077 say─▒l─▒ kanun, Bor├žlar kanunu ve sair mevzuat.

S├╝but Sebepleri┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á :┬á Fatura, irsaliye, servis fi┼či, garanti belgesi┬á bilirki┼či, tan─▒k ve ispata yarar her t├╝rl├╝ delil.

Sonu├ž ve ─░stek┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á : Yukar─▒da arz ve izah etti─čim sebeplerden ├Ât├╝r├╝ ;

├ťr├╝n bedelinin iadesine/├╝r├╝n├╝n yenisi ile de─či┼čtirilmesine/ay─▒p oran─▒nda indirim yap─▒lmas─▒na/onar─▒m bedelinin al─▒nmamas─▒na

Karar verilmesini arzederim. ÔÇŽÔÇŽÔÇŽ/ÔÇŽÔÇŽÔÇŽ/20ÔÇŽ..

 

┼×ikayet Eden (Ad, Soyad, ─░mza)


This movie requires Flash Player 9

Di─čer arama sonu├žlar─▒:

  • tketici haklar ikayet
  • t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet
  • t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet dilek├žesi
  • t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet dilek├žesi ├Ârnekleri
  • t├╝ketici haklar─▒na dilek├že
  • t├╝ketici haklar─▒na ┼čikayet dilek├žesi
  • t?ketici haklar? ?ikayet
  • t├╝ketici haklar─▒na yaz─▒lan dilek├že ├Ârne─či
  • t├╝ketici ┼čikayet dilek├že ├Ârne─či
  • t├╝ketici haklar─▒na ┼čikayet dilek├žesi ├Ârne─či
  • t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet dilek├žesi ├Ârne─či
  • t├╝ketici haklar─▒na ┼čikayet dilek├žesi nas─▒l yaz─▒l─▒r
  • ┼čikayet dilek├žesi ├Ârne─či
  • t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet dilek├že ├Ârne─či
  • t├╝ketici haklar─▒na ┼čikayet

T├╝ketici Haklar─▒ ┼×ikayet Dilek├že ├ľrne─či i├žin 61 cevap

  • erdal arslan der ki:

    tt netin 4440375 nolu telefonunu arad─▒m ve beni m├╝┼čteri temsilcileri 10 dakika beklettiler bu y├╝zden 03624311139 nolu ev telefonuma y├╝ksek miktarda telefon paras─▒ geldi bu konuda ben ne yapmal─▒y─▒m kime ba┼čvurmal─▒y─▒m

  • g├╝ven der ki:

    sayg─▒lar─▒mla t├╝keticiler haklar derne─či ba┼čkanl─▒─č─▒ ben 02.04.2012 bir telefon ald─▒m 0 olarak 3 kez garantiye g├Ânderdi─čim halde telefondaki sorunu ├ž├Âzemediler.telefonun de─či┼čilmesi veya param─▒ geri iade etmesini istiyorum sayg─▒lar─▒mla G├ťVEN DEM─░RCAN

  • g├╝ven der ki:

    T├╝ketici Haklar Derne─či Ba┼čkanl─▒─č─▒ 1 arzum var.3 Kere Ak bankta kredi 2 kez Deniz banktan kredi ├žektim 2 kez.Masraflar─▒n─▒ geri iade edilmesini arz ederim Sayg─▒lar─▒mla G├ťVEN DEM─░RCAN

  • fatih der ki:

    evkurdan 200tllikal─▒┼č veri┼č yapt─▒m taks─▒tl─▒ taksitlerimi aksatmadan ├Âd├╝yordum evkur ┼čirketi kendini batt─▒ g├Âstererek t├╝kan─▒ kabatt─▒ ona 80tl porcum kald─▒1ay sonra beni bir avkat arad─▒ beni hicra takibine vermi┼č ├Âdemessen borcunu dedi evine hicra gelecek diye beni tehtit etti 80tlyi ├Âdedim ┼čimdide hicra beni ar─▒yo 50tl daha ├Âdenecek diyo benim sucum ne bunda ben modur kald─▒m ne yapa bilirim telim bu ilgilenirseniz l├╝tfen aray─▒n 05444630978

  • sadettin aytuttu der ki:

    adana demir sporun facebook fan sayfas─▒nda yay─▒nlanan e┼čofman kampanyas─▒nda hesaba ├╝cretini yat─▒rd─▒m kargoyla g├Ânderdik dediler gelmedi daha sonra stok bitti dediler ├╝crette iade etmediler ne yapabilirim ┼čikayet i├žin

  • erkan der ki:

    arkadaslar bende avea dan s─▒kayetc─▒y─▒m pay by me de b─▒ kurum taraf─▒ndan ─▒nternet uzer─▒nden gelen dostum sand─▒h─▒m k─▒s─▒n─▒n mesaj─▒na b─▒r kere evet ded─▒m d─▒ger gelen mesaj─▒ evet demedne muster─▒ h─▒zmetler─▒n─▒ arad─▒m ve s─▒kayet─▒m─▒ arz ett─▒m ─▒k─▒nc─▒ mesaja evet demed─▒h─▒n─▒z ─▒c─▒n o mesaj kabul olarak gecerl─▒l─▒k olmaz dend─▒ ama sab─▒t olan faturama bu mesaj yuzunden pay by me denen s─▒rket avea uzer─▒nden 100 tl fark al─▒yor s─▒md─▒ benden bu sek─▒lde bas─▒na gelen arkadaslar varsa ve bu yazd─▒klar─▒m─▒z─▒ okuyan tuket─▒c─▒ haklar─▒n─▒ koruyan arkadaslar─▒m─▒z varsa emesen─▒m unutulan_erkan@hotmail.com yard─▒mc─▒ olmal─▒r─▒n─▒ arz eder─▒m

  • g├╝nay der ki:

    ─░ZM─░R bornava da i┼č yerim var ├Âz┼čanal firmas─▒ndan motoran marka 2012 son c─▒kan motorlardan ald─▒m k├╝├ž├╝k bi kaza yapt─▒m yapt─▒─č─▒m kazan─▒n bedel─▒n─▒ kend─▒m ├Âd├╝yorum ama bir t├╝rl├╝ motar un parcalar─▒n─▒ bir t├╝rl├╝ alam─▒yorum 15 g├╝nd├╝r madurum serv─▒slere c─▒kam─▒yorum ama bir t├╝rl├╝ yardim etmiyolar. Motoran servisini arad─▒m bir t├╝rl├╝ yardim alamad─▒m. benim maduruyetimi kim kar┼čilayacak AYDIN SE├çG├ťL P─░DE LAHMACUN SALONU H├ťLYA BA┼×KAN

  • erkan der ki:

    t├╝ketici haklar─▒ dernegine ├žok ama ├žok te┼čekk├╝rler bundan ─▒k─▒ ├╝├ž g├╝n ├Ânce buraya yazd─▒h─▒m dilek├žeme ayn─▒ g├╝n i├žersinde t├╝ketici haklar─▒ derneginin bu yaz─▒m─▒ okuyup bana yard─▒mc─▒ olan ve ben─▒m haklar─▒m─▒ koruyan k─▒ em─▒n─▒mk─▒ ben─▒m g─▒b─▒ b─▒r cok vatandas─▒m─▒z─▒n hakk─▒n─▒ koruyan ├╝yelerimize ve bu dernegi ├ž─▒kart─▒p vatanda┼č─▒n haklar─▒n─▒ koruyan b├╝t├╝n t├╝ketici haklar─▒ dernegi ├╝yelerine binlerce kez te┼čekkurler─▒m─▒ arz ederim iyiki vars─▒n─▒z iyiki t├╝keticinin yan─▒ndas─▒n─▒z binlerce kez allah raz─▒ olsun bundan sonrak─▒ i┼čleriniizde basar─▒lar─▒n─▒z─▒ d─▒ler─▒m allah yolunuzu ac─▒k ets─▒n

  • erg├╝n der ki:

    adana seyhan ilce─▒ndey─▒m benim leptop marka dizustu bilgisaray var bunu ekran─▒ k─▒r─▒lm─▒┼čt─▒ ve servisciye g─▒ttt─▒m 175 m─▒lyon para verd─▒m s─▒f─▒r takt─▒ ve garant─▒l─▒ ded─▒ bana ve 8 ay gecti tekrar bozuldu ekran─▒ dedlerk─▒ garant─▒s─▒ b─▒tt─▒ 8 ay i├žinde ne yapmal─▒y─▒m. turgut ozal bulvar─▒nda g├Âkku┼ča─č─▒ kar┼č─▒s─▒nda yapt─▒rd─▒m dejavu bilgisarayda.

  • esra der ki:

    internetten t─▒berland marka bot ald─▒m 45 no istedim 44 no yolland─▒
    birde orjinal denildi sahte ├ž─▒kt─▒ ne yapabilirim.

  • cihad der ki:

    Ben 1 y─▒ld─▒r vodafon kullan─▒c─▒s─▒y─▒m. 1 y─▒l tam olarak tamamlanmadan ve bana bilgi mesaj─▒ gelmeden kampanyam bitmi┼č. bende konu┼čmaya devam ettim. ayr─▒ca m├╝┼čteri temsilcisi kampanyan─▒n s├╝resi hakk─▒nda beni yanl─▒┼č bilgilendirdi. 400 milyon fatura ├ž─▒kt─▒ bana. bunun i├žin ne yapmal─▒y─▒m. ┼čimdiden te┼čekk├╝r ederim.

  • HARUN KUVVETL─░ der ki:

    MERHABA.BEN TEKNOSA DAN TELEV─░ZYON ALDIM DED─░LERK─░ 2 AY ├ťCRETS─░Z
    D SMART KULLANMA HAKKINIZ VAR,2 AYIN SONUNDA ARKADA┼×LAR S─░Z─░ ARAYIP
    D SMART DAN MEMNUN─░YET─░N─░Z─░ SORACAKLAR ,MEMNUN ─░SEN─░Z ├ťYEL─░K
    TEKL─░F─░ YAPACAKLAR YOK DE─×─░LSEN─░Z SERV─░STEK─░ ARKADA┼×LAR GEL─░P
    CİHAZI SİZDEN ALACAKLAR DEDİLER AMA 2 AYIN SONUNDA HİÇ KİMSE
    ARAMADI,D SMART I BEN ARADIM VE BANA DED─░LERK─░ S─░Z 2 YIL S├ľZLE┼×ME
    YAPMI┼×INIZ ,BEN KES─░NL─░KLE B├ľYLE B─░R S├ľZLE┼×ME YAPMADIM C─░HAZI
    MONTAJ YAPAN ARKADA┼×LAR C─░HAZI BA─×LADIKLARINA DAH─░ BENDEN ─░MZA
    ALMI┼×LARDI .BEN─░ BU KONUDA B─░LG─░LEND─░RMEDEN VE RIZAMI ALMADAN
    ZORUNLU S├ľZLE┼×ME YAPTILAR,K─░M─░ ARADIYSAM KAR┼×IMDA B─░R MUHATAP
    BULAMADIM VE ├çARES─░Z BIRAKILDIM├ťST├ťNE ├ťSTEL─░K ├ťYEL─░K ─░PTAL─░
    İÇİN BENDEN 300 TL TAZMİNAT VERMEMİ İSTİYORLAR TEL NUMARAM
    05367994488 ┼×─░MD─░DEN ─░LG─░N─░ZE TE┼×EKK├ťR EDER,BEN─░ BU KONUDA
    YANLIZ BIRAKMAYACA─×INIZI TEMENN─░ EDER─░M…….

    • Aliihsan KESER der ki:

      Abicim ├Âncelik ile senin ad─▒na ge├žmi┼č olsun diyorum. malesefki b├Âyle sahtekarlar ├žok . Elindeki belgeler ile sana taad├╝t ettikleri 2 ayl─▒k bedava kullan─▒m─▒ ile en yak─▒n t├╝ketici haklar─▒na ba┼č vurman─▒ tavsiye ederim.

  • Mahir Ata├žl─▒ der ki:

    t├╝ketici koruma derne─či ile hakem heyeti ayn─▒ ┼čey mi?

  • ebru ┼čahin der ki:

    mrb ben ebru ben nokia tlf ald─▒m 5 kere garantisine gitti ama hala d├╝zelmedi tlf sikayetciyim ve tlf paras─▒n─▒da bayiye ├Âdeme yapmad─▒m ├ž├╝nk├╝ tlf hi├ž kullanamad─▒m elimde belgelerim var sizden arz ediyorum bana bu konuda yard─▒m edin l├╝tfen tlf iade etmek istiyorum ve sat─▒c─▒yada para vermek istemiyorum hi├ž ilgilenmedi ├ž├╝nk├╝

  • furkan ┼×AH─░N der ki:

    Say─▒n T├╝ketici Haklar─▒ Yetkilisi
    1 ay ├Ânce kadar elektroniksigara sitesinden bir adet elektronik sigara sipari┼č ettim ve elime ula┼čt─▒.Fakat ├╝r├╝n elime geldi─činde bozuktu ve bir t├╝rl├╝ kullanamad─▒m. Telefonla arayarak derdimi anlatt─▒m.bu t├╝r ┼čeyler ba┼č─▒m─▒za gelebiliyor ├╝r├╝n├╝ g├Ânderin de─či┼čtirelim dediler. Fakat 2 g├╝n oldu ne ar─▒yan var nede soran ├╝stelik ben sabahtan ak┼čama kadar 3 tane numaralar─▒ var ar─▒yorum ama nedense o telefon aksama kadar s├╝rekli me┼čgul. maduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.
    ─░nsanlar─▒n zor ┼čartlarda ├žal─▒┼č─▒p kazand─▒klar─▒ paralar─▒ b├Âyle yan kesicilerin oturduklar─▒ yerden s├Âm├╝rmesini ┼čiddetle k─▒n─▒yorum. Hakk─▒m─▒z─▒ ararken bize yard─▒mc─▒ olan sizlerede sonsuz te┼čekk├╝rlerimi iletiyorum

  • Sibel der ki:

    Say─▒n t├╝ketici haklar─▒ yetkilisine; Ben 15.12.2012,de eskijdi bit pazar─▒ RNT mobilya tasar─▒mdan, Ali nafi T├╝rkmen adl─▒ ki┼čiden koltuk tak─▒m─▒ ald─▒m ald─▒ktan 7 g├╝n sonra evime teslim edildi. Fakat 10 g├╝n sonra koltukta ├ž├Âkme oldu. Ben almadan ├Ânce yetkili ki┼čiye 32bt s├╝nger olsun demi┼čtim kabul ettiler koltuk ├ž├Âk├╝nce ba┼čka koltuk d├Â┼čemeci ├ža─č─▒rd─▒m 32bt s├╝nger tak─▒lmad─▒g─▒n─▒ s├Âyledi. Ben RNT mobilyay─▒ ar─▒yorum teknik servis yollucam deyip beni 15 g├╝nden beri oyal─▒yorlar. Onlara mahkemeye verice─čimi s├Âyledim belliki hala umursam─▒yorlar. B├Âyle firmalara gere─činin yap─▒lmas─▒n─▒ arz ederim. ┼×imdiden te┼čekk├╝rlerimi sunar─▒m.

  • nilay babaoglu der ki:

    Fotopya asl─▒ foto─črafc─▒l─▒k sitesine ├╝ye oldum. ├ťyelik olarak 69.–tl ├Âdedim. ├ľdeme yapt─▒ktan 1 hafta sonra siteye girilmemeye ba┼čland─▒. Sitede yay─▒nlanan bir cep telefonundan ├žal─▒┼čma yap─▒ld─▒g─▒ 17.01.2013 tarihinde a├ž─▒lacag─▒ y├Ân├╝nde bilgiler gelmesine kar┼č─▒n 29.01.2013 tarihine kadar herhangi bir ┼čekilde d├╝zelme olmam─▒┼čt─▒r. Veri┼čen cep telefonundan da kendilerine art─▒k ula┼č─▒lmamaktad─▒r.Konuyla ilgilenilmesi hususunda yard─▒mlar─▒n─▒z─▒ rica ederim.

  • samet ay* der ki:

    internet ├╝zerinden sunucu kiralad─▒m 3 ay kulland─▒m sonra i├žeri─činiz uygunsuz bulundugundan t├╝m kullan─▒m haklar─▒n─▒z iptal edilmi┼čtir diye mail geldi. elimde herhangi bir fatura yok nas─▒l ┼čikayet ba┼čvurusu yapabilirim.

  • su su der ki:

    bir facebook sat─▒┼č sayfas─▒ndan ├╝r├╝n sipari┼č ettim ├╝r├╝n iki bu├žuk ayda elime ulast─▒ ve defolu ├ž─▒kt─▒ geri g├Ânderdim ama paray─▒ g├Ândermiyolar paray─▒ g├Ândereli 4 ay oldu kad─▒n g├Ândermicem dio bide onu s├╝rekli aray─▒p param─▒ istedi─čim i├žin beni mahkemeye verdi─čini s├Âledi ne yapabilirim te┼čekk├╝rler..

  • Deniz der ki:

    Bir televizyon sat─▒┼č programindan annem ve babam kamera aldilar ve Bozuk ├ž─▒kt─▒ bizde geri vermek istedik ama ├╝├ž ay kadar oldu ama ├╝creti iade etmediler etmiyolar hala bu durum beni deli ediyor l├╝tfen ama l├╝tfen gere─čin yap─▒lmas─▒n─▒ arz ederim.

  • kader narin der ki:

    merhabalar bende internetten bir cep telefonu ald─▒m.750 liraya y├╝zde y├╝z orijinal diye satt─▒klar─▒ telefon sahte ├ž─▒kt─▒.sadece elimde kimden geldi─čine dair bir kargo fi┼či var.bu adrese iade etmek istedi─čimi s├Âyleyim 3 g├╝n sonra postaneden bir dilek├že g├Ânderdim.fakat bir ay oldu hala bir haber yok.ne yapabilirim bir yard─▒mc─▒ olurmusunuz.

  • ali kaya der ki:

    : Mrb,2012 ekim ay─▒nda sarar ma─čzas─▒ndan d├╝─č├╝n├╝m i├žin 2 tane g├Âmlek diktirdim ordak─▒ bey ├Âl├žlerimi ald─▒ sonra g├Âmlekleri al─▒p eve geld─▒g─▒mde kollar─▒ 5 er cm k─▒sayd─▒ d├╝─č├╝n ko┼čturmas─▒ndan o ara gidemedim ├ž├╝nk├╝ gitsemde tekrar g├Âmlek dikmeleri 2 3 haftay─▒ bulucakt─▒,benimde d├╝g├╝n├╝me 2 3 gun kalmisti gidemezdim. gecenlerde ma─čzay─▒ arad─▒m durumu anlatt─▒m onlarda ┼čuan yapacak bi┼čeyimiz yok aradan zaman ge├žmi┼č dediler.. ben zaten d├╝─č├╝n esnas─▒nda g├Âmlekleri getiremezdim ba┼čka ┼čehirdeydim ├ž├╝nki.. ┼čimdi ne yapmam gerekiyo nereye nas─▒l ba┼čvurab─▒lirim. faturalar─▒m duruyo .. te┼čekk├╝r ediyorum ┼čimdiden

  • NURSEN KARACA der ki:

    ─░NTERNET ├ťZER─░NDEN COMFY BEBEK ARABASI ALDIN GARANT─░ KAPSAMINDAYKEN SAPI KIRILDI SERV─░SE G├ľNDERD─░M ..BENDEN 30 TL PARA TALEP ETT─░LER …NE YAPMALIYIM.NURSEN

  • nesrin y─▒lmaz der ki:

    Merhaba,
    ─░nternette Pera bulvardan al─▒┼č veri┼č yapt─▒m. ├ťr├╝n a├ž─▒kta g├Âz├╝k├╝yordu bende ald─▒m .bunla beraber bir ├žok ├╝r├╝n ald─▒m ├╝r├╝n gelmedi arad─▒m birden tela┼član─▒p zaman ge├žiyor dediler hemen ├╝r├╝n├╝m├╝ g├Ânderdiler iki ├╝r├╝n sipari┼č verdi─čim halde onlar─▒ g├Ândermemmi┼čler ama faturaya eklem─▒sler.├╝r├╝nleri ac─▒nca biri k─▒r─▒k c─▒kt─▒.sorunama ├ž├Âz├╝m bulam─▒yorlar ne yapmal─▒y─▒m.

  • vesilekara der ki:

    ben kvk servisine telefonu garanti kapsam─▒ndan tan 4 kere g├Ânderdim ana kart─▒m─▒ de─či┼čtirdile fakat sor─▒-unu ├ž├Âzmeyip telefon yenilemediler tam 2,5 ayd─▒r telefonum onlarda serviten bayiye geliyo ar─▒za ayn─▒ almadan g├Ânderiyorum .. hala yenisi gelmedi para iadesi istiyorum yard─▒mc─▒ olabilirmisiniz te┼čekk├╝rler

  • g├╝rkan tirirto─člu der ki:

    14.03.2013 Tarihinde Ankara ili Eryaman semti i├žindeki Optimum ma─čazalar─▒nda bulunan Media Markt isimli ┼čirketten Playstation 3 isimli ├╝r├╝n├╝ ald─▒m. 3 hafta sonra ├╝r├╝n├╝n te┼čhir ├╝r├╝n├╝ oldu─čunu fark ettim. Ma─čaza personeline de durumu anlatt─▒─č─▒m halde bana de─či┼čim yapmayacaklar─▒n─▒ uygun olmayan ├╝slup ve davran─▒┼člarla s├Âylediler. Ben 698.91 Lira paray─▒ kullan─▒lm─▒┼č ├╝r├╝n i├žin mi verdim? pi┼čkin ve uygunsuz davran─▒┼člar─▒n─▒ ayr─▒ca k─▒n─▒yorum: Yetkili makamlara arz ederim…
    ,

  • ├Âzge der ki:

    1,3,2013 tarihinde bir ┼ča├ž ┼čekillendirici ald─▒m 50 tl+ kargo ├╝cretiyle 65 lira tuttu 5/1/2013 te geldi ├╝r├╝n├╝n paketini a├žt─▒─č─▒mda ├╝r├╝n k─▒r─▒lm─▒┼č vaziyette ├ž─▒kt─▒ 2 g├╝n sonra kargoyla geri g├Ânderdm telfn ettim m├╝┼čteri hizmetlerine tutanak tutup g├Ânderin dediler ├╝r├╝rn├╝ de─či┼čtirceklerdi ├╝r├╝n bana geri geldi teslim almam─▒┼člar ilk g├Ânderdi─čimde tutanak tutup geri g├Ânderdm gene kabul edip paketi almam─▒┼člar. en 30 kez aradm telefonlar─▒m a├ž─▒lmyor. ekstra k─▒r─▒k ├╝r├╝n├╝ almam i├žin 10,50 tl para ├Âdemem laz─▒m benm maduriyetimi kim giderecek napmam laz─▒m

  • Talip G├ťM├ť┼×KAYA der ki:

    ar├želikten bula┼č─▒k makinesi ald─▒k temiz y─▒kam─▒yordu.servisi arad─▒k gelip bakt─▒lar ilk ba┼čta deterjandan deyip gittiler
    de─či┼čtirdik olmad─▒ tekrara arad─▒k geldiler tuzdan deyip gittiler b├Âyle gel git ├žok yapt─▒lar her seferinde de bi┼čey bulup gittiler ama problem hep devam etti sinirlenip merkez i arad─▒k makinemizi servise ald─▒lar bi hafta 10 g├╝n kald─▒ geri getirdiler yapt─▒k dediler biz ayn─▒ problemi tekrar ya┼čad─▒k gene ┼čikayet formu olu┼čturduk gelip bakt─▒lar bu makie de─či┼čmeli dediler tamam dedik ge├žen g├╝n bizi geri arad─▒lar merkez kabul etmedi deyip de─či┼čim olmyacakm─▒┼č dedier deliye d├Ând├╝k l├╝tfen yard─▒mc─▒ olurmusunuz

  • servet der ki:

    merhaba
    .12.04.2013 taRIHINDE sokakta b─▒ araba durdu yan─▒mda eg─▒t─▒m set─▒ sat─▒yorlarm─▒s ded─▒m ben ogrenc─▒y─▒m oduyemem zor bela ─▒kna oldum kand─▒r─▒─▒ld─▒m.ded─▒k─▒ sat─▒c─▒ 1 hafta ─▒c─▒nde cayma b─▒ld─▒r─▒m─▒ yapab─▒l─▒yorsunuz ger─▒ ─▒ade eders─▒n─▒z ded─▒ ald─▒m snra p─▒sman oldum a─▒lem k─▒zd─▒ ertes─▒ gun ─▒ade ─▒c─▒n arad─▒m surekl─▒ ertel─▒yorlar yetk─▒l─▒ yok su yok falan smd─▒ 1200 tl borc var f─▒rmay─▒ arast─▒rd─▒mm IZMIR BORNOVA DAN F─░L─░Z BASIN ad─▒nda firma ..s─▒md─▒ urunu ger─▒ alm─▒yorlar. ne olr yard─▒m ed─▒n s─▒k─▒nt─▒dan ─▒nt─▒har ed─▒cem art─▒k

  • filiz der ki:

    magzan─▒n bitanesindesinde ├žo├žuk penyeler g├Ârd├╝m k─▒z─▒m i├žin bakarken sahibi 14 ya┼ča kadar gelir bunlar ligral─▒ dedi bende kalanlardan begendi─čim 2 tane ald─▒m tanesi 10 tl bitanesi k├╝├ž├╝k geldi b├╝y├╝k k─▒─▒mla g├Ânderdim varsa b├╝y├╝─č├╝ degi┼čtir yoksa iade et.adam almam┼č iade yok diye telofonda bana ba┼čka bitane al diyo ama onlar─▒ be─čendim beyfendi varsade─či┼čtir b├╝y├╝─č├╝ yoksa iade et param─▒ dedim ama adam de─či┼čim olur para iade edemem zaten 10 tl mal diyo bana daha d├╝n ald─▒g─▒m mal─▒ ertesi g├╝n alm─▒yo resmen param─▒ gasp ediyo haram z─▒kk─▒m olsun 10 tl bile olsa al─▒n terim o benim begenmedi─čim mal─▒ bana zorla satm─▒┼č oluyo dilerim Allahtan kat kat zarara ugrar

  • bahriye der ki:

    Merhaba bugun al─▒┼čveri┼č i├žin gitmi┼č oldu─čum NATA VEGA Leroy Merlin ─░KEA al─▒┼čveri┼č merkezinde kar┼č─▒la┼čm─▒┼č oldu─čum yanl─▒┼č etiketle ilgili ┼čikayetimi bildirmek isterim etiketin raf─▒n en alt k─▒s─▒mda yer almas─▒ nedeniyle sadece fiyat─▒ 14,99 olarak g├Ârd├╝m fakat kasada 29,90 olarak okundu resimlerini ├žektim hakk─▒m─▒n savunulmas─▒n─▒ isterim

  • Hasan Emre Ak─▒n der ki:

    Mrh. Teleperformance T├╝rkiye b├╝nyesinde idari i┼čler sorumlusu olarak ├žal─▒┼čmaktay─▒m.Ofis personeli i├žin ofisimize turnike sistemi takt─▒rd─▒k.Yanl─▒z bu sistem tak─▒ld─▒─č─▒ndan buyana devaml─▒ ar─▒zalanmas─▒ndan dolay─▒ cihazdan verim alamamaktay─▒z.Bu konuda cihaz─▒n as─▒l ├╝retici firmadan degil bu cihaz─▒ bayilik sisteminde pazarlayan ba┼čka bir firmadan sat─▒n ald─▒k.Bu konuda t├╝ketici haklar─▒na ba┼čvururken ilk ├Âncelik ┼čikayet edilecek firma hangisidir. acaba?
    Sat─▒n ald─▒─č─▒m─▒z ve yetkili servis firmas─▒m─▒d─▒r,yoksa bu cihaz─▒ pazarlayan firmam─▒d─▒r.
    yard─▒mlar─▒n─▒z─▒ ve cvbn─▒z─▒ bekliyorumm.

  • murat der ki:

    merhaba bende dijiturkten ┼čikayetciyim 3 ay ├Ânce dijiturk m├╝┼čteri tems─▒lc─▒s─▒ ben─▒ arayarak faturan─▒z─▒ d├╝zenli ├Âded─▒g─▒n─▒z i├žin size yeti┼čkin kanallar─▒n─▒ we 1 den 6 ya kadar olan kanallar─▒ hediye ediyoruz demi┼člerdi ben ├Ânce kabul etmemi┼čtim ├ž├╝nk├╝ bu f─▒rmaya hi├ž g├╝wenm─▒yorum,dijit├╝rk├╝ ald─▒ktan sonra bu ┼čirket─▒ tan─▒maya ba┼člad─▒─č─▒m i├žin nefret ed─▒yorum bu f─▒rmadan sadece taahhutum bitmes─▒n─▒ bekl─▒ordum,,tekrar konuya gel─▒rsek m├╝┼čter─▒ tems─▒lc─▒s─▒ zaten bu yet─▒┼čk─▒n kanal─▒ we 1 den 6 ya kadar olan kanallar─▒m─▒z size 1 ayl─▒─č─▒na hed─▒yed─▒r sadece memnun─▒yet─▒n─▒z i├žin deneme ama├žl─▒ izley─▒n─▒z dedi hi├ž bir taahhut olmad─▒g─▒n─▒ zaten 1 ay sonunda otomat─▒k iptal olucan─▒ s├Âylemi┼člerdi,,ama ┼čimdi bunun ├╝stunden 3 ay ge├žt─▒ nerdeyse ┼čimdi ayn─▒ kanallar─▒ sank─▒ ben taahhut wermi┼čim gibi bu ayk─▒ faturama 33 tl g─▒b─▒ bir ├╝cret yans─▒tarak 1 y─▒l taahhut wermi┼čim gibi i┼člem yap─▒yolar ve ben buna itiraz etmeme ra─čmen ┼čimdi m├╝┼čteri tems─▒lc─▒s─▒ bende taahhut bedeli olarak 46 tl ├╝cret ├Âdememi ist─▒yor,,ya b├Âyle doland─▒r─▒c─▒l─▒k olurmu bu nas─▒l insanl─▒k bu konuda yard─▒mc─▒ olman─▒z─▒ rica ed─▒yorum,ben paras─▒nda de─čilim ama enayide de─čilim ben─▒m g─▒b─▒ b─▒nledrce insan─▒ s├Âm├╝rerek m─▒ll─▒ serwet─▒m─▒z─▒ b├Âyle doland─▒r─▒c─▒ ┼čirketler yurt d─▒┼č─▒na ├ž─▒kar─▒yolar,,l├╝tfen ilgili arkada┼člar bu konuda yard─▒mc─▒ olunuz..sayg─▒lar

  • esra ├žrk der ki:

    ben T├╝rkcell a.┼č adl─▒ firmadan 1 y─▒l ├Ânce kontrat imazalam─▒┼čt─▒m ama her seferinde bana y├╝ksek tutarda fatura bedeli geldi ve ┼čuan 35 TL ├Âdemem gereken fatura bedeli bana, 70 TL olarak bildirimde bulunulmu┼č . bana bu konuda yard─▒mc─▒ olursan─▒z sevinirim ..

  • MEHMET ├çOPUR der ki:

    ben miralay otomativ turizim ta┼č─▒mac─▒l─▒─č─▒ ve 35 s 90607 plakal─▒ arac─▒m 1 ayd─▒r bak─▒m da yat─▒yor bunu tek sebebi izmir -─▒┼č─▒kkent teki opet yani petrol ya─č n─▒n mazotlar─▒ %50 si mazot %50 si solvent oldu─čuna size s├Âyleyim ve bu durumdan ben madur oluyorum l├╝tfen bu konuya bi el atarsan─▒z sevinirim …

  • ─░smail koca der ki:

    Ben denizbank y├╝znden madurum ge├žen parama el koydular geri iade ettiler bugun yine 150 tlm el koydular bu y├╝znden 3milyar zarara grdim ne yapmam lazm.

  • SABR─░ ├ľCAL der ki:

    ben sabri dijit├╝rk denen yay─▒nc─▒ insanlar─▒ hep kand─▒r─▒yorlar size haber vermeden paket a├ž─▒yorlar son hesap kesin tarihini kafalar─▒na g├Âre kesiyorlar benim ay─▒n 3 idi bunlar ay─▒n 2 de kesiyorlar iptal etmek istedim d├╝n arayacaks─▒n─▒z dedi d├╝n dedigi pazar g├╝n├╝ ve ay─▒n 2 si yok faks ├žekecen dediler ya arkada┼č pazar g├╝n├╝ nerden bulacan faks─▒ ama paket a├žacam dediginizde onayl─▒yormusunuz s├Âz├╝ ile oluyor ama kapatacam dedigin zaman yok faks ├žekecen yok d├╝n arayacaks─▒n─▒z bu ne ya d├╝pe d├╝z vurguncular bunlar allaha havale ettim

  • tu ba der ki:

    dailyform zay─▒flama ├žay─▒ ald─▒m fakat iade etmek istiyorum 15 g├╝n i├žerisinde zay─▒flamad─▒─č─▒n─▒z durumda iade edebilirsiniz diyorlar arad─▒m iade etmek istiyorum dedim biz size geri d├Âneriz dendiler tekrar arad─▒m yine yan─▒ ┼čey geri d├Ânmediler bug├╝n 13g├╝n, 15 g├╝n├╝ ge├žerse iade edemicem neyapmam lazm bana yard─▒mc─▒ olabilir misiniz?

  • MEHMET ARPACI der ki:

    HIZLIAL COM 12/06/2013 tarihinde alm─▒┼č fatura no :708581 sipari┼č no: 4047872 oldu─čumuz klima, 13/06/2013 kargoyla elimizde ula┼čt─▒.Ayn─▒ g├╝n gelen yetkili yetkili servis ├╝r├╝n├╝n hasarl─▒ oldu─čunu belirti . Teslimat yapan MNG Kargo arayarak ,├╝r├╝n├╝ firmaya 14/06/2013 tarihinde ├╝r├╝n├╝ Hizlial. com g├Ânderdim.

    17/06/2013 Hizlial aramamda malzemenin ula┼čmad─▒─č─▒n─▒ belirtiler.Daha sonra yo─čun u─čra┼člar sonras─▒nda kargo firmas─▒yla konu┼čmamda Hizlial com taraf─▒ndan ├╝r├╝n├╝n al─▒nmad─▒─č─▒n─▒ ve geri g├Ânderildi─čini belirtiler. Konuyla ilgili ma─čduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi durumda maddi manevi her t├╝rl├╝ yasal haklar─▒m─▒, tazminat davas─▒ a├žaca─č─▒m─▒ belirtirim.

  • GAMZE KARAMAN der ki:

    merhabalar ben ─░stanbul idefix ┼čirketinden 9 haziran da kitap sipari┼či verdim, ancak kitab─▒m─▒ ba┼čka bir al─▒c─▒ya verdiklerini ifade etmektedirler. 2 hafta olmas─▒na ra─čmen hen├╝z bir sonu├ž yok l├╝tfen s─▒navlar─▒m yakla┼č─▒yor ve s─▒nava ├žal─▒┼čmam laz─▒m bu konuda acil yard─▒mlar─▒n─▒z─▒ bekliyorum.

  • fulden bulut der ki:

    mrb, 3 ay ├Ânce d├╝─č├╝n├╝m├╝z oldu fotograf ├žek─▒m─▒ ger├žekle┼čt─▒rd─▒k fakat fotografc─▒ fotograflar─▒ henuz g├Ândermed─▒ s├Âzle┼čme var el─▒m─▒zde 60 i┼č gunu i├žinde teslim edilcektir diyor fakat 3 ay oldu t├╝ketici haklar─▒ ┼čikayet─▒m gecerl─▒ olurmu sizce

  • ├ťM─░T der ki:

    bankamatik kartlar─▒ndan alt─▒ ayl─▒k d├Ânem i├žin 50TL’ye yak─▒n bir ├╝cret kesiliyor,y─▒ll─▒k 100TL’ye yak─▒n bir ├╝cretin kesilmesi demektir,bu k─▒saca bankalar─▒n vatanda┼č─▒ soymas─▒ demektir.buradan t├╝ketiici haklar─▒ yetkililerine ┼čikayette bulunuyorum,bu ├╝lkede asgari ├╝cretle ├žal─▒┼čan insanlar veya yoksulluk s─▒n─▒r─▒n─▒n alt─▒nda maa┼čla ├žal─▒┼čan ki┼čiler i├žin 100TL iyi bir para! Vatanda┼č─▒n yan─▒nday─▒z diyen yetkilileere duyurulur!

  • g├╝l├╝zar der ki:

    hsbc bankas─▒ kart aidat─▒ ad─▒ alt─▒nda 50 tl kart─▒mdan cekmi┼č bu paran─▒n iadesi i├žin defalarca bankay─▒ aramama ragmen bankan─▒n prensipleri geregi paran─▒n iadesinin olmayacag─▒ bildirildi ben bu 50 tl param─▒n iade edilmesini istiyorum.

  • mustafa eyy├╝po─člu der ki:

    ben vestelden ┼čikayet├žiyim televizyon ald─▒m bozuk ├ž─▒kt─▒ bir sene i├žinde 3 dafa bozuldu garantisi bitse ne olacak parayla yapsam kar zarar─▒ kurtarmaz televizyonumun de─či┼čtirilmesni istiyorum

  • mustafa eyy├╝po─člu der ki:

    vestel yakt─▒ beni televizyon hep bozuliyor de─či┼čtirin diyorum 1 sene i├žinde 6 dafa bozulmzsa de─či┼čtirmiyorlarm─▒┼č peki ne olacak ayda bir tamir mi olacak yetkilileri ar─▒yorum ba┼č─▒ndan sav─▒yorlar d├╝r├╝st davranm─▒yorlar televizyon bozuktur bir par├ža de─či┼čtiriyorsun di─čer par├ža bozuluyor bunu kabul etmem bu i┼čin pe┼čini b─▒rakmayaca─č─▒m

  • funda der ki:

    ben ├Âz┼čanaldan 2 ay ├Ânce nokia lumia 620 ald─▒m ve bu telefonun serisinin bozuk olduklar─▒n─▒ bile bile sat─▒yorlar ve de─či┼čtirmiyorlar neymi┼č 2 ay ge├žmi┼čmi┼č l├╝tfen bana yard─▒mc─▒ olun bo┼ču bo┼čuna her ay taksit ├Âdemek zorunda kal─▒yorum bozuk telefon i├žin ne yapmam laz─▒m.

  • pelin der ki:

    bi elbise ald─▒m ankara metro sen clupp dan ├Âz├╝rl├╝yd├╝ hemde fi┼č kesmiyolar geri de─či┼čtrme yapcakt─▒m fi┼čim olmad─▒─č─▒ i├žin ┼čikayet├žiyim hem fi┼č kesmiyolar hemde degi┼čtirmiyolar ┼čikayet ederim o magzay─▒

  • harun der ki:

    merhabalar 2011y─▒l─▒nda citibank kredi kart─▒ borcumun 965 tl oldugunu telefonla beni arayarak s├Âylediler bende 970 tl olarak kredi kart─▒m─▒n borcunu yat─▒rd─▒m fakat ne hikmetse tam1 y─▒l sonra bu karta 160 k├╝s├╝r tl borcumun oldugunu s├Âyleyen bir telefon ald─▒m yetkili ki┼či ile tart─▒┼č─▒p telefonu kapatt─▒m.soylenen borcu gecikmeli olarak yat─▒rd─▒m ┼čimdi ise merkez bankas─▒n─▒n takibindeyimve hi├ž bir ┼čekilde kredi kullanam─▒yorum bana nas─▒l yard─▒mc─▒ olabilirsiniz.sayg─▒lar─▒mla

  • ali der ki:

    merhabalar d├╝─č├╝n yapacag─▒m i├žin evve magzas─▒ndan yatak odas─▒ ald─▒m yanl─▒z ├Âl├ž├╝leri benim odama uymad─▒─č─▒ i├žin vaz ge├žtim bana kesinlikle geri iadesi olmad─▒g─▒n─▒ yerine ya mecburen ba┼čka ├╝r├╝n almam yada o yatak odas─▒na e┼č degerde her hangi ├╝r├╝n almak zorunlulugu ko┼čulmaktad─▒r t├╝ketici hakk─▒m─▒ kullanarak nereye gitmem gerekli 19.08.2013 de ald─▒m ge├ž olmadan ba┼čvurmak istiyorum te┼čekk├╝rler

  • ANON─░M der ki:

    elektrik faturas─▒ gelmiyordu. teda┼čdan 2 ki┼či gelip saatimiz bozuk oldu─čunu s├Âylediler. saatimizi de─či┼čtirdiler daha sonra ka├žak elektrik kullan─▒m var diyerek bize dava a├žt─▒lar. Teda┼č Allah dan da m─▒ korkmazs─▒n─▒z nas─▒l ka├žak elektrik kullanal─▒m elektrik saati apartman─▒n giri┼činde ben oturuyorum 4.katta ve ben ka├žak elektrik kullan─▒yorsam neden saat bozuk diyerek de─či┼čtin ve ka├žak elektrik kullanan ki┼činin faturas─▒ s─▒f─▒r gelir mi? ve evimize ke┼čife geldiler biz emsal fatura yazacaklar─▒n─▒ beklerken bize 8000 tl para cezas─▒ geldi ┼čuan yarg─▒taya dilek├že g├Ânderdim sonucu bekliyorum evimde f─▒r─▒n, bula┼č─▒k makinas─▒ yok bir tek televizyon, buzdolab─▒, ├žama┼č─▒r makinas─▒ var evim kombili

  • Mahsun kar der ki:

    Ben mu┼č tan mahsun kar telefon istettim geldi telefonu ald─▒m s3 istedim gold mobile ├žin mal─▒ g├Ânderdiler degi┼čtirilmesi i├žin yard─▒m istedim bi numara verelim s├╝rat kargoyla anla┼čmam─▒z var dediler s├╝rat kargoya telefonu verin dediler numaray─▒ verin bize g├Ânderirler dediler g├Ânderdim tam 120 g├╝n oldu ne bana geri d├Ân├╝┼č yap─▒ld─▒ nede telefonum geldi bu konu hakk─▒nda bana yard─▒mc─▒ olman─▒z─▒ istiyorum ├žok magdur durumday─▒m ar─▒yorum vizyon kuryeyi telefonu mesa ileti┼čime g├Ânderdiniz dediler mail att─▒k bize ula┼čmas─▒ i├žin dediler hala haber yok bu ne bi├žim i┼č ya karde┼čim m├╝┼čteri memnuniyeti diye bir ┼čey yok hi├ž memnun egilim tam tersine ┼čikayet├žiyim arkada┼č─▒mmmm…!!!!

  • osman b├Âl├╝┼č der ki:

    Efendim benim esim umraniyede yolda yururken guzellik salonu reklami yapan birisinin israriyla abla bi fiyat sor prim alacam diyerek sayanloram adinda bir salona goturululup lazer hizmeti satin aliyor kart esime degil bana ait olay pazar gunu yani 22.12 2013te aksam 18:00 sularinda once 1800 tl lik sozlesme imzalatip karttan cekim yapmislardaha sonra ise bu islemi iptal edip 2200 liralik cekim yapmisla ben bu hizmeti almak istemiyorum esim iptali icin gitti kabul etmemisler iptal etmek istiyorum ne yapmaliiyim.

  • mehmet der ki:

    bir haftad─▒r bir saat ald─▒m saatin al─▒┼č+kar de─čeriyle birlikte 250tl de─čerindedir ma─čaza bana bu saati 450 tl saatt─▒ garantisi birde fi┼či var di─čer magazalardan tam tam─▒na 200tl fazladan farkla saati satm─▒┼č bana bunun i├žin t├╝ketici haklar─▒na ba┼čvurursam fazladan kazan├ž sa─člad─▒─č─▒ param─▒ bana iade ederler mi onlarla tart─▒┼čmaya girmeden bu para m─▒ bana geri iade ederler mi yada saatlerini geri verip benim 450 tl mi geri verirler mi bilgilendirirseniz sevinirim iyi ak┼čamlar

  • asiye der ki:

    i┼čten ayr─▒ld─▒m ayr─▒ld─▒─č─▒m i┼č yeri garanti bankas─▒nda maa┼č hesab─▒m olmas─▒na ra─čmen benim ad─▒ma bankayla konu┼čup yeni hesap a├žt─▒rm─▒┼č benim iznim olmadan bunu banka yada firma yapabilir mi, e─čer yapabiliyolarsa ki┼čilerin ├╝zerine haberi olmadan kredi ├žekebilirler ben bu konu i├žin ne yapabilirim hem kimlik bilgilerimi kullanman─▒n cezas─▒n─▒ ├Âdesinler hemde ba┼čkalar─▒n─▒n kimlik bilgilerini kullanmaya cesaret edemesinler ┼čimdiden yard─▒mlar─▒n─▒z i├žin te┼čekk├╝rler

  • HACER SOYLU der ki:

    YAA SAYIN T├ťKET─░C─░ HAKLARI ├ľNCEL─░KLE B├ľYLE B─░R S─░TE KURDU─×UNUZ ─░├ç─░N S─░ZE ├çOK TE┼×EKK├ťR EDER─░M.
    BEN 4 YILDIR T├ťRK TELEKOM ABONES─░Y─░M AVANTAJ 200 DK TAR─░FES─░NE TELEFONLA BEN─░ ARAYARAK KAYDIMI OLU┼×TURDULAR. KONU┼×MAMIZDA BEN B─░R YIL D─░YE HATIRLIYORUM B─░TECE─×─░ TAR─░H─░ NET OLARAK D─░LE GET─░RMED─░LER. B─░R AY ├ľNCE CEZA GELMES─░N D─░YE EV TELEFONUNU ─░PTAL ETMEDEN TTNET ALDIM.BU Y├ťZDEN T├ťRK TELEKOM BANA 450.42 TL CEZA KEST─░ M├ť┼×TER─░ H─░ZMETLER─░N─░ ARADIM TELEFONU ─░PTAL ETMED─░─×─░M─░ S├ľYLED─░M.BANA TTNET ─░LE T├ťRK TELEKOMUN ALAKASI OLMADI─×I S├ľYLEND─░.FAKAT AYNI BAY─░DEN H─░ZMET VEREN T├ťRK TELEKOM VE TTNET ─░N NASIL B─░RB─░R─░YLE ALAKALI OLMADI─×INI ANLAYAMADIM KEND─░M─░ SAVUNAMADIM.TTNET ALDI─×IM AYRICA T├ťRKTELEKOM H─░ZMET─░ DE VEREN BAY─░ BANA B─░LG─░ VERMES─░ GEREKMEZM─░YD─░.TAMAMEN B─░LG─░LEND─░R─░LMEME MA─×DURUYUM VE ─░NANIN YA┼×ADI─×IM ─░L├çEN─░N %80 ─░ TTNET ─░LE T├ťRK TELEKOMUN AYRI ─░┼×LEV G├ľRD├ť─×├ťN├ť B─░LM─░YOR. ├çOK MA─×DURUM NE OLUR B─░ CEVAP ┼×─░MD─░DEN ├çOK SA─× OLUN

  • HACER SOYLU der ki:

    VE AYRICA TTNET ALDI─×IM YER BEN─░ B─░LG─░LEND─░RSE TELEFONSUZ ─░NTERNET ALIRDIM HATTA TELEFONLA ─░NTERNET ALMAMI ONLAR TAVS─░YE ETT─░LER.B├ľYLE

  • elif yildirim der ki:

    Bundan 1 ay once internetten bir sivilce kremi aldim sif ├╝niversite onayli diye..ilk gun yuzume surdum yuzumu yakti.hemen aldigim numarayi aradim ve urunu iade edecegimi soledim kabul ettiler gonderdim zaten 2 hafta icerisinde iade hakkim vardi.Ancak urunumu geri gonderdiler aradim iade ettigim urunu not almamislar bu benim sucummu tekrar aradim kargo parasini odemeyecegimi ben urunu 2. Kez gnderirken tekrar aradim karsi odemeli gonderecegimi soyleyip hakkimi savundum ama urunumu yine geri gonderdiler sif iade almamak icin ellerinden geleni yapiyolar simdi urun kargoda tekrar para odedim gnderdim ama ne hesap numarasi istiyolar nede baska bsy lutfen bana yardim edin..tskkurler

  • Mehmet DEM─░R der ki:

    ┼×─░KAYET ┼čahin SERV─░S insan kand─▒rmaya c─▒km─▒┼č .Bosch WFG1660 ├žama┼č─▒r makinas─▒ ┼×AH─░N bayaz e┼čya servis 0216 471 59 56 ata┼čehir istanbul.
    1.boch WFG1660 ├žama┼č─▒r makinam─▒n pompa motorunu ve amatis├Ârlerini 20.01.2014 tarihide ┼čahin servise degi┼čtirdim.
    2.26.04.2014 tarihinde makinem su al─▒p bo┼čaltm─▒yordu. parca #garanti lidir diyerek ayn─▒ servisi cag─▒rd─▒m. gelir ar─▒za tesbitine 25 lira al─▒r─▒z dediler.
    3. makinam─▒n ├Ân alt─▒nda bulununan su tahliye kapag─▒n─▒ act─▒lar benden le─čen istediler.icinden cips kag─▒t─▒ c─▒kt─▒.Ben ar─▒zan─▒n tesbiti pompa ile ilgili beklerken sorun c├Âz├╝ld├╝ 60 lira ve kdv istediler. fatura kesmek istemediler. nakit verirsem 50 lira olur dediler.
    4.Ar─▒za tesbitine 25 lira g├Âzden c─▒karm─▒┼č teknik tamir icin de para ├Âdemeye raz─▒ iken bunlar─▒n bu ┼čekilde hareket etmelerinden ┼čikayetciyim. ben biligilendirilmeden i┼č yap─▒ld─▒.

    ——————————————————————————–

  • yusuf can der ki:

    Merhaba abi. Ben bir firmadan beyaz esya ve mobilya takimi aldim. Bana gelen urun defolu ve tesir urunu cikti iade almadilar. Ustelik 19 milyar odememe raagmen 10 milyar kusur fatura kesmisler. Ne yapmaliyim lutfen yardimci olun…

Bir Cevap Yaz─▒n

E-posta hesab─▒n─▒z yay─▒nlanmayacak. Gerekli alanlar * ile i┼čaretlenmi┼člerdir

┼×u HTML etiketlerini ve ├Âzelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Etiket

Anne Baban─▒n Sa─čl─▒k Hizmetlerinden Yararlanmas─▒ ─░├žin Dilek├že ├ľrne─či Askerlik Bor├žlanmas─▒ Talep Dilek├žesi ├ľrne─či Banka Hesap ─░┼čletim ├ťcreti ─░adesi Dilek├že ├ľrne─či Banka Kredi Kart─▒ Aidat─▒ ─░adesi Dilek├že ├ľrne─či Baz ─░stasyonu Dava Dilek├žesi ├ľrne─či bo┼čanma dilek├že ├Ârne─či Buluntu E┼čya Tutana─č─▒ Cep Telefonu Mesaj─▒yla Doland─▒r─▒c─▒l─▒k Giri┼čimi Cumhuriyet Ba┼čsavc─▒l─▒─č─▒na Dilek├že ├ľrne─či Cinsiyet De─či┼čikli─či Dava Dilek├žesi ├ľrne─či Cv ├ľrnekleri cv ├Ârne─či Disiplin Cezas─▒ Al─▒nmad─▒─č─▒na Dair Belge Talebi Dilek├žesi ├ľrne─či Emeklilik Dilek├že ├ľrne─či Fazla ├çal─▒┼čma Kar┼č─▒l─▒─č─▒ ─░zin Kullan─▒m Tutana─č─▒ Fesih Bildiriminin Tebell├╝─č Edilmemesi Tutana─č─▒ Kap─▒dan Sat─▒┼člarda Sat─▒┼čtan Cayma Dilek├že ├ľrne─či Kay─▒p Belge Dilek├že ├ľrne─či KKDF Art─▒┼č─▒na ─░tiraz Dilek├že ├ľrne─či Mazeret S─▒nav─▒ Dilek├žesi ├ľrne─či Mezuniyet Dilek├žesi ├ľrne─či Mezuniyet ─░├žin Tek Ders S─▒nav─▒na Ba┼čvuru Dilek├žesi ├ľrne─či Olay Tespit Tutana─č─▒ Rapor ├ťcretinin Al─▒nmas─▒ ─░├žin Dilek├že ├ľrne─či Sat─▒n Al─▒nan Hizmetin Ay─▒pl─▒ ├ç─▒kmas─▒ Halinde Tanzim Edilecek Dilek├že ├ľrne─či Sat─▒n Al─▒nan Mal─▒n Ay─▒pl─▒ ├ç─▒kmas─▒ Halinde Tanzim Edilecek Dilek├že ├ľrne─či Sergilenen veya Sat─▒lan ├ťr├╝nde Fiyat Etiketinin Bulundurulmamas─▒ Dilek├že ├ľrne─či SSK-SGK Dilek├že ├ľrne─či Staj Dilek├že ├ľrne─či Teslim ve Tesell├╝m Tutana─č─▒ T├╝ketici Haklar─▒ ┼×ikayet Dilek├že ├ľrne─či Vergi Dairesi De─či┼čikli─či Dilek├že ├ľrne─či Vergi Dairesi Uzla┼čma Dilek├že ├ľrne─či Yetkili Servisin Azami Tamir S├╝resi Olan 15 ─░┼č g├╝n├╝n├╝ veya 30 ─░┼č G├╝n├╝n├╝ Ge├žirmesi Dilek├že ├ľrne─či ├ľSYM Puan ─░tiraz Dilek├žesi ├ľrne─či ├ťniversite Kay─▒t Dondurma Dilek├že ├ľrne─či ├ťniversite Kay─▒t Silme Dilek├že ├ľrne─či ├ťniversite Yatay Ge├ži┼č ─░├žin Dilek├že ├ľrne─či ─░┼č Ba┼čvurusu Dilek├že ├ľrne─či ─░┼če Ba┼člatma Tutana─č─▒ ─░┼če Gelmeme Tutana─č─▒ ─░┼če Ge├ž Gelme Tutana─č─▒ ─░┼či Aksatma Tutana─č─▒ ─░┼čyeri Disiplinini ─░hlal Tutana─č─▒ ─░┼čyerinde Haks─▒z Eylem Tutana─č─▒ ─░┼čyerini Terk Tutana─č─▒